Zwangerschap

Je bent zwanger! Je draagt een wonder in je en je bent de 9 maanden aan het aftellen. Je wordt meer en meer verliefd op de kleine in je buik en kan niet meer wachten! Hoewel de rit lang lijkt, zijn de 9 maanden zo voorbij en was dat een van de meest bijzondere tijden in je leven. Deze bijzondere tijden maak je slechts een paar keer mee in het leven. Hoe mooi is het om dit vast te leggen voor later waar je met alle liefde weer naar kunt terugkijken.

Sebnem Koprulu is ook gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie en heeft cursussen gevolgd van zwangerschapsfotografie specialisten Stephanie Lemmens en Daniëlle Hagens.
Een zwangerschapsshoot wordt tussen de 32-36 weken van de zwangerschap, afhankelijk van het weer, buiten ingepland.

Baby Fotografie Amsterdam heeft een overeenkomst met zwangerschapsjurkenspecialist Mii-Estiloo. Klanten van Baby Fotografie Amsterdam kunnen kiezen uit 60-80 beschikbare jurken in allerlei kleuren en maten op de site http://www.rental-boutique.com/. Na de betaling van de shoot kan je de 10% kortingscode opvragen. Je mag per shoot maximaal 3 jurken wisselen. Tevens krijg je €25,- korting op je shoot indien je newbornshoot reserveert. Zie portfolio en tarieven hieronder.

250/mo
 • Zwangerschapshoot

 • 1 uur sessie voor 2 personen (moeder en vader)*
  Locatie natuurparkAmsterdam Osdorp
  20 bewerkte digitale foto’s
  Foto’s digitaal verstuurd

  *Familiesessie met kinderen is mogelijk tegen toeslag van €50,00

  De onbewerkte foto’s worden met een PDF-file verstuurd met een logo. De klanten kunnen hierna zelf de foto’s uitkiezen. Er wordt geen onbewerkte foto’s geleverd. Extra foto’s nabestellen is mogelijk voor €10 per foto.