Over mij

Baby Fotografie Amsterdam is de eerste Amsterdamse babystudio die gespecialiseerd is in babyfotografie. Wij leggen unieke en speciale momenten van de babytijd vast in een artistiek kunstwerk dat voor altijd gekoesterd kan worden.

Oprichter Şebnem Köprülü, MSc ontdekte haar liefde voor baby’s in de wereld van zorg. Na haar studie Gezondheidswetenschappen werkte ze aan klinische studies binnen de Medische Oncologie in het VUmc en in 2019 op de afdeling Gynaecologie en Verloskunde in het AMC.

Şebnem droeg bij aan verschillende wetenschappelijk studies over baby’s  en veel meer genoot ze van de baby’s zelf. Zo besloot ze haar hart te volgen en babyfotografie als hobby te doen naast haar beroep.

Şebnem volgde onder andere workshops op de Fotoacademie Amsterdam en heeft in Parijs geleerd van ‘s werelds meest gerenommeerde Australische fotografen Erin Elizabeth en Photography by Sandra. Haar droom werd in 2020 werkelijkheid: een eigen fotostudio in Amsterdam voor baby’s en een portfolio waar ze trots op is.

Studio