CAKESMASH & BIRTHDAY ONLY

Hoera! De kleine is bijna 1 jaar! De tijd vliegt en je wilt de eerste verjaardag laten vastleggen. Hoe mooi is het als de kleine zijn eigen eerste verjaardagstaart mag smashen? Wij adviseren de fotoshoot rond de 10-11 maanden te boeken, omdat dat het beste resultaat oplevert voor de shoot. Vooraf aan de cakesmash vindt er een portretsessie plaats met diverse houten achtergronden. Onze stijl is puur en simpel. Er is keuze uit een witte, roze of blauwe achtergrond. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw wensen, voor zover deze bij de stijl van de fotograaf past. De prijs is inclusief alle accessoires, kostuums en de taart. Wij vragen een toeslag voor extra wensen buiten het assortiment.

Birthday ONLY

Is uw baby reeds 12 maanden en wilt u een verjaardagsshoot laten vastleggen zonder een taart? Dan is dit ook mogelijk. Wij verzorgen een diverse, pure, natuurlijke portretsessie met exclusieve kleding, met nadruk op de verjaardag. U kunt in de studio zelf de kleding uitkiezen voor uw jarige. Zie portfolio en tarieven hieronder.

350/mo
 • BIRTHDAY ONLY

 • 1 uur sessie
  12 bewerkte foto’s
  Baby’s 6-11 maanden

  3 settings,
  3 kleding (kleding uit te kiezen in de studio)

  De shoot is zonder taart

  Digitale Verzending

  (Extra family/broer/zus €50 toeslag)

  De onbewerkte foto’s worden met een PDF-file verstuurd met een logo. De klanten kunnen hierna zelf de foto’s uitkiezen. Er wordt geen onbewerkte foto’s geleverd. Extra foto’s nabestellen is mogelijk voor €15 per foto.

450/mo
 • CAKESMASH

 • 1 uur sessie

  18 bewerkte foto’s

  Inclusief taart van getalenteerde taartbakster Prettycakes

  Gezin/broer/zus foto

  3 Settings (portret, cakesmash, bubblebath*)

  USB-STICK

   

  *Bubblebath is inclusief de prijs. Indien extra opties (accessoires buiten het assortiment, fruit/verse rozen in het badje etc.) vragen wij hier toeslag voor of kunt uin overleg  de gewenste materialen zelf meenemen.

  De onbewerkte foto’s worden met een PDF-file verstuurd met een logo.
  De klanten kunnen hierna zelf de foto’s uitkiezen. Er wordt geen onbewerkte foto’s geleverd. Extra foto’s nabestellen is mogelijk voor €15 per foto.

550/mo
 • CAKESMASH EXCLUSIVE

 • 1.5 -2 uur sessie

  20 bewerkte digitale foto’s

  3 Settings, (portret, cakesmash, bubblebath)

  Familie/broer/zus

  USB-STICK

  Luxe Album 20×20

  of

  Luxe Fotobox met 20 foto afdruk

  De onbewerkte foto’s worden met een PDF-file verstuurd met een logo. De klanten kunnen hierna zelf de foto’s uitkiezen. Er wordt geen onbewerkte foto’s geleverd. Extra foto’s nabestellen is mogelijk voor €15 per foto.